HUISDIER van de WEEK: Makkelijke Matti zoekt Maatjes

In Dierentehuis Arnhem & omstreken zitten veel huisdieren op een nieuw ‘thuis’ te wachten. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Geef deze dieren een tweede kans! Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat de cyperse poes Matti.

Matti is een cyperse poes van ongeveer 10 maanden en is als zwerver binnengekomen. Ze is vrij makkelijk in de omgang en zal prima in een gezin passen met oudere kinderen. Zij geeft namelijk wel haar grenzen aan en houdt er niet zo van om opgepakt te worden. 

vsda26siz3y1z8pp77mbmpsyw

Matti is aanhankelijk en gek op aandacht maar ze laat het wel merken als het genoeg is. Vermoedelijk zal zij naar buiten willen. Diernummer 21089

Voor meer informatie


http://www.dierentehuisarnhem.dierenbescherming.nl/asieldieren/kat/13/83594

s2imets5iq1rjje0bqtiqsl6i

Ja, ik heb interesse!

Wanneer u Matti een tweede kans wilt geven, meld u dan bij Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar info@dierentehuisarnhem.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl.

yy3qkprzg02xck19e4rbn3t85

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.