HUISDIER van de WEEK: Parmantige Pim zoekt Prima Plek

In Dierentehuis Arnhem & omstreken zitten veel huisdieren op een nieuw ‘thuis’ te wachten. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Geef deze dieren een tweede kans! Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat de kater Pim.

Pim is een cypers/witte kater van ongeveer 12 jaar en 6 maanden. Hij is vriendelijk en aanhankelijk. Pim is prima op zijn plek in een gezin met oudere kinderen waar het niet te druk is. Vermoedelijk zal hij wel naar buiten willen. Diernummer 21220

Voor meer informatie


http://www.dierentehuisarnhem.dierenbescherming.nl/asieldieren/kat/13/84184

ecb2p4vqegyui93u6z7ba7wnl

Ja, ik heb interesse!

Wanneer u Pim een tweede kans wilt geven, meld u dan bij Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar info@dierentehuisarnhem.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl.

yy3qkprzg02xck19e4rbn3t85

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief