Lekkere riefkoeken tijdens Kerstmarkt Bemmel

Foto:

BEMMEL – Ook dit jaar zal C.V. De Blauwe Pony 81 op zondag 14 december, zoals vele voorgaande jaren, weer aanwezig zijn op de Kerstmarkt in Bemmel. Op het welbekende stekje hoek Rabobank/ingang winkelpromenade, zal zij wederom druk doende zijn met het bakken van de u welbekende overheerlijke riefkoeken. 

De Senaatsleden zullen de gehele dag aanwezig zijn om u te laten proeven en genieten van de ouderwets lekkere riefkoeken.

Mocht u even willen uitrusten of bijkomen van de kou – dan kunt u binnen in het winkelcentrum – op ons “overdekte verwarmde” terras genieten van een heerlijk kopje vers gezette koffie of warme chocomel.

Kandidaten voor Pronkzitting?

31 Januari 2015 brengt De Blauwe Pony haar 34ste Pronkzitting op de planken met als een van de hoogtepunten de Barrage van het Oordupkesfestival en de bekendmaking van haar “Opperstal” .

Mocht u iemand weten waarvan u denkt, die verdient beslist deze eretitel, laat het ons weten. 

Lidmaatschap

Diegenen die (alsnog) lid willen worden van de Blauwe Pony, voor een carnavalesk bedrag van 11,11 euro per jaar, of diegenen die zelf mee willen denken, organiseren dan wel actief mee willen doen aan de activiteiten van onze vereniging, neem contact op met onze secretaris via secretaris@blauwepony.nl; zie ook onze website: www.blauwepony.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.