Benefietconcert voor Providentia Gendt

Foto:

GENDT – Zondag 14 december vindt om 14.00 uur in de H. Martinus kerk in Gendt een uniek evenement plaats. Zoals bekend is Stichting Providentia in Gendt, samen met de hoofdgebruikers van Providentia (Harmonie St. Caecilia, Schutterij St Sebastianus en C.V. De Gentenarren), volop bezig om de financiering voor de renovatie van Providentia rond te krijgen. Een van de acties hiervoor is het benefietconcert.

Dit beloofd een spektakel te worden. Twee complete muziek corpsen inclusief jeugdband, combo en 16 koppig koor vol Lef! op en om het altaar, podia gebouwd, licht en geluid geregeld.

Na een spectaculaire entree zullen Harmonie St. Caecilia, Schutterij St Sebastianus en het Koor Lef! zowel afzonderlijk als gezamenlijk hun nummers ten gehore brengen. Dit alles verpakt in een luchtig verhaal.

Kortom, een 2 uur durend muzikaal festijn met Gendts Gevoel van saamhorigheid en samenwerking voor een prachtig doel: Providentia. Voor iedereen die van muziek houdt en/of Providentia een warm hart toedraagt een absolute must om bij aanwezig te zijn.

Kaarten a € 5,00 zijn te koop bij Bakker Milder en Wijnzinnig en voor aanvang van het concert in de H. MartinusKerk in Gendt.

Stichting Providentia Gendt

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.