Wintermusical ‘Als je niet bang bent’ 

Foto:

ANGEREN – Een heerlijke wintermusical van RANK2012 over het overwinnen van je angsten. 21 december om 14.30 uur bij Dorpshuis Angeren.

Leon, een kleine ijsbeer, woont gezellig met zijn moeder, zusje en een heleboel andere pooldieren in een besneeuwd land, ver van de mensen. Dat is niet voor niks, want dieren zijn bang voor mensen. Maar Leon is ontevreden; hij heeft het koud en wil Kerstmis vieren. Daar, bij de mensen, vieren ze altijd Kerstmis! Zouden er ook mensen zijn die niet bang zijn voor ijsberen?

Als je niet bang bent wordt in wisselende samenstelling gespeeld door 6 acteurs.

Spelers: Hanne Jacobs, Tom Schraven, Rozemarijn Timmer, Tessa Tiesma, Wolter Weulink, Anke Lensen, Silencio Pinas, Michelle Smit

Tekst en regie: Caroline Almekinders Muziek: Tom Schraven Productie RANK2012

Trailer RANK2012 – Als je niet bang bent

De cast van theatergroep RANK2012, die op zondagmiddag 21 december in onze sfeervolle Kerst-theaterzaal hun wintermusical weer opvoeren, zal na afloop van hun reguliere show als afterparty nog enkele kerstnummers ten gehore brengen bij de levensgrote Kerststal in onze foyer. 

Daar zullen de 3 IJsberen uit de kerstmusical ook de 3 prijswinnaars bekend maken van de Dorpshuis Kerstkleurwedstrijd. Meedoen en inleveren dus!

Toegangskaarten voor deze familiemusical zijn verkrijgbaar aan de bar of via tickets@dorpshuisangeren.nl (kinderen: 3 euro / volwassenen: 5 euro)

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.