Goed nieuws van platform Zilverkamp-Zuid

Foto:

HUISSEN – De leden van het platform Zilverkamp-Zuid kijken tevreden terug op de afgelopen periode. In samenwerking met de gebiedscoördinator en verschillende afdelingen van de gemeente zijn in de achterliggende periode veel zaken aangepakt. Zaken die betrekking hebben op leefbaarheid, veiligheid en verkeerssituaties in de wijk.

Hieronder een summier overzicht van een aantal zaken:

Op verschillende plaatsen in het park is de verlichting verbeterd. De zware trimtoestellen,die voor veel geluidsoverlast zorgden,zijn uit het park verwijderd en elders in de gemeente geplaatst. Ook zijn de rode toestellen bij elkaar gegroepeerd,zodat het voor trimmers overzichtelijker is waar ‘rek- en strek’-mogelijkheden zijn. Vermeld moet ook worden dat kinderen hier veel plezier aan beleven.

De zogenoemde fietsrotonde bij het Jan van Jan Boaspad is aangepast. Op sommige plaatsen zijn kleine verbeteringen op de fietspaden gerealiseerd. Een ‘kaal’ pleintje werd in overleg met de bewoners voorzien van groenbeplanting. Zo kunnen we nog veel verbeteringen noemen.

Een punt moet hier echter apart vernoemd worden: het verwijderen van de bielzen ( is chemisch afval) aan de Muurdijk/Kaaidijk.In goed overleg met de bewoners is dit eind december 2013 gerealiseerd. Het heel goede nieuws is dat de Gemeente begin januari 2014 is gestart met de uitvoering van de werkzaamheden in het kader van de ‘minirevitalisering’.

Dit en nog veel andere informatie staat op www.wijkplatformlingewaard.nl/zilverkampzuid

“Tot slot, om als platform goed te kunnen blijven functioneren hebben wij meer leden nodig. Als u zich betrokken voelt bij uw woonomgeving schroom niet u aan te melden als toekomstig lid. Het adres van ons secretariaat is: reginacheizoo@versatel.nl.”

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.