UDI spuugt rustig door; nu met Ingrid Sluiter…

Foto:

BEMMEL – Claudia de Brey was er live bij: haar aansporing “spuug ze in de bek….” tijdens het recente “100 % in Concert” was niet aan dovemansoren gericht. Het werd een topavond, waar nu nog van nagenoten wordt! En Muziekvereniging UDI gaat gewoon dóór met in de bek spugen… 

Zondag 14 december bruist het centrum van Bemmel weer van de culturele activiteiten tijdens de Kerstmarkt met “Proef Bemmel”. UDI draagt haar eigen goed smakend muzikaal tintje bij met een Winterconcert in de Donatuskerk. Om 15.00 begint het concert en er zal evenals vorig jaar veel gevarieerds te zien en te horen zijn. O.l.v. dirigent Robert Koenders brengt het orkest bekende en minder bekende stukken, waarin ook de vooruitblik naar de Kerst niet zal ontbreken. Enkele ensembles uit het grote orkest, denk aan fluittrio, saxkwartet en een blaaskwintet, brengen korte, vooral klassiek georiënteerde werkjes.

Een belangrijke rol is dit jaar weg gelegd voor UDI’s special guest, de veelzijdig getalenteerde en veelbelovende zangeres Ingrid Sluiter. Zij zal zowel solo als begeleid door een klein ensemble en groot orkest diverse liederen zingen, waaronder “Into the West”, “I see Fire” en het thema uit het bekende “Lord of the Rings”

Kortom variatie en verassing alom! Laat u voor dit aangename concertintermezzo van de kerstmarkt weg lokken en wellicht wilt u na dit bijzondere concert wel helemaal niet meer terug de kou en druilerigheid in. Immers, zoals intussen traditie bij UDI: er is glühwein en warme chocomel…!

Tot ziens op zondag 14 december in de Bemmelse Donatuskerk. Aanvang concert 15.00 uur. Entree is gratis; (vrijwillige) collecte na afloop.

Harmonie UDI

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.