Donderdag optochtvergadering Kraonige Zwaone

Foto:

HUISSEN – Met de start van het carnaval op 11 november om 11.11 uur en daaropvolgend het openingsbal in De Gouden Engel is het nieuwe carnavalsseizoen van De Kraonige Zwaone geopend. Aanstaande donderdag 11 december is de optochtvergadering waar u als deelnemer of medewerker aan mee kunt nemen.

Op zondagmiddag 15 februari zal de jaarlijkse carnavalsoptocht weer door de straten van Huissen trekken. Deze optocht wordt door de deelnemers en toeschouwers aangeboden aan stadsprins Danny d’n ütvlieger, die tijdens het komende carnaval voor het eerste jaar over Huissen zal regeren.

Ter voorbereiding daarop wordt op donderdag 11 december, aanvang 20.00 uur in het Rijnstedegebouw aan de Kardinaal de Jongstraat in Huissen, de gebruikelijke optochtvergadering gehouden. Deze optochtvergadering is bestemd voor alle deelnemers en alle medewerkers aan de optocht.

Natuurlijk wordt er gestreefd naar een nog grotere optocht dan het afgelopen jaar met minimaal dezelfde kwaliteit. Het bestuur van de SHCG De Kraonige Zwaone en de optochtcommissie zou op deze avond van de gelegenheid gebruik willen maken om met belangstellenden van gedachte te wisselen over een aantal zaken die met het gebeuren rondom de optocht samenhangen. Natuurlijk zal op deze avond ook worden teruggekeken naar de optocht van het afgelopen jaar.

Evenals in 2013 zullen alle deelnemende wagens en groepen aan de optocht van 2014 een gratis dvd van deze optocht krijgen. De dvd zal tijdens de vergadering van 11 december worden uitgereikt. Tijdens de bijeenkomst zijn aanmeldingsformulieren aanwezig.

Voor eventuele nadere informatie over de optocht of voor inschrijfformulieren kan men contact opnemen met de voorzitter van de optochtcommissie, Wim Hofs, 026 3257052. Of via www.dekraonigezwaone.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.