Behanggrabbel actie bij Harry Mattijssen

Foto:

Van maandag 10 februari t/m zaterdag 1 maart hebben wij de behang grabbel actie. Bestel je bij ons in de winkel behang, mag je 1 bal grabbelen waarmee je kans maakt op een cadeau of korting op je behangaankoop. Kom in de winkel een bekijk de vele mogelijkheden in behang.

Behangwerk

Het binnenschilderwerk is weer netjes, maar de finishing touch ontbreekt nog. Ook hiervoor kunt u schildersbedrijf Harry Mattijssen inschakelen. Wij hebben schilders in dienst die de kamer af kunnen maken door dat ene wandje van een mooi behangetje te voorzien. Wilt u liever de hele kamer voorzien van behang, ook dit behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Glasweefsel

Een ander onderdeel van behangwerk wat veel door schildersbedrijf Harry Mattijssen wordt uitgevoerd, is het plakken van glasweefsel. Glasweefsel, onder de schilders ook wel scan genoemd, wordt veel toegepast om oude muren weer strak te krijgen, maar ook om bijvoorbeeld (toekomstige) scheuren te bedekken in nieuwbouw toepassing.

Nadat de schilders scan hebben toegepast zal dit nog moeten worden voorzien van een afwerklaag in de zin van muurverf. Echter achter de keuken wordt glasweefsel ook toegepast in plaats van tegels. Dan wordt het afgewerkt met een afwasbare kwaliteit muurverf.

2014-02-0720-04-13

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties