HUISDIER van de WEEK: Harige Harry zoekt Hemels Hok

In Dierentehuis Arnhem & omstreken zitten veel huisdieren op een nieuw ‘thuis’ te wachten. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Geef deze dieren een tweede kans! Wekelijks roept het Dierentehuis in samenwerking met Lingewaard Nieuws en Rheden Nieuws één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Harige Harry.

Harry is een wat groter hangoorkonijn. Hij is op straat gevonden met twee andere konijnen en is makkelijk in de omgang. Harry is altijd op zoek naar aandacht. Diernummer 19899

Kijk voor alle kenmerken op:


http://www.dierentehuisarnhem.dierenbescherming.nl/asieldieren/knaagdier/17/70124
 

zay0qlljk09zb7ot4joq9vvpq

Ja, ik heb Interesse!

Als u Harry een tweede kans wilt geven, meld u dan bij Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar info@dierentehuisarnhem.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl.

yy3qkprzg02xck19e4rbn3t85

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties