Geintrappers pronken met eigen veren!!!

Foto:

Op zaterdagavond 8 februari 2014 om elf minuten over 8 gaat carnavalsvereniging de Geintrappers pronken. Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Menno met zijn gevolg gaat dan samen met u genieten van een avondvullend programma. De avond zal in het teken staan van het jubileum van de Geintrappers waar vele oud prinsen voor zijn uitgenodigd en hebben aangegeven hierbij aanwezig te zullen zijn. Natuurlijk ontbreken de carnavalsverenigingen De Blauwe Pony en de Piejassen ook niet op deze avond. 

Dansgarde de Kinkeltjes gaan pronken met hun gardedansen en nieuw ingestudeerde showdansen waar de ohhhhh en ahhhhhhhhhh zeker te horen zullen zijn. De buut deze avond zal traditie getrouw door “Tis Gruun en Blief Gruun”  worden gegeven waar ook misschien U wel op de hak genomen zult worden!. 

Als gasten hebben we cabaretgroep Keps uit Raamsdonkveer uitgenodigd om U te vermaken. Trio Keps, bestaande uit de Verenaren Piet Zijlmans, Jan en Andy Marcelissen, staat garant voor een wervelende, dolkomische show vol weergaloze meezingers, adembenemend danspasje én uiteraard theater.Voor het publiek geldt een instelling die varieert tussen een luisterend oor tot een verplichte polonaise. U wordt ondergedompeld in een uniek sfeertje van droge humor en entertainment.

Ook zullen dit jaar zijn de Queenies acte de présence  , zij laten inmiddels al jaren een komische en wervelende show zien waar iedereen nog lang over napraat.

De Geintrappers pronken in café bar de Roskam aan de dorpsstraat in Bemmel, de deuren zullen om 19:30 uur open gaan. Reserveren is niet mogelijk dus wees op tijd voor een mooie plaats in de zaal.

brede-banner-tekst-2013

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties