Breaking news: ‘Het Wapen’ trapt carnaval af met 100% FEEST!

Het eerste weekend van maart is het weer zover! Bemmel wordt bedolven onder een dik pak confetti, mensen lopen in meterslange polonaises waarbij het welbekende ‘alaaf’ ontelbaar keer wordt geroepen. Juist, carnaval in Bemmel breekt los. 

100% FEEST!, inmiddels een begrip dat niet meer weg te denken is bij het Bemmelse carnaval. Dit feest wordt al jaren georganiseerd door dweilorkest De RotDweilers. Ook in 2014 zal 100%FEEST! niet ontbreken. Dit jaar zal dit knallende carnavalsfeest bij ‘het Wapen’ in Bemmel worden gehouden op 28 februari. 

‘Het Wapen’ is deze avond omgebouwd tot een heus carnavalspaleis met een jaren 80 tintje. Denk aan fluorescerende kleuren en geweldige hits die iedereen kan meezingen. Jij kunt ook een steentje bijdragen. Haal de beenwarmers van zolder, sportbroekjes, zweetbandjes, het kan allemaal. Maar natuurlijk ook gigantische snorren, jasjes met mega schoudervullingen en grote plateauschoenen, niks is te gek voor 100%FEEST!Op deze avond zijn er ook dweilorkesten  en een DJ die deze avond 100% laten swingen. Dit keer hebben we twee kampioenen in huis weten te halen. De Putkapel uit Sneek veroverden de eerste plaats tijdens de Sneker dweildag en de meneamer Feintsjes uit Menaldum werden 1e algemeen tijdens de Bemmelse dweildag. Deze toppers zullen de DJ afwisselen om het publiek flink te laten feesten en zweten. 

Kijk hier voor meer informatie.

De Menaemer Feintsjes tijdens Bemmelse Dweildag 2013

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties