Bestuurders op excursie in Park Lingezegen

Dinsdag 28 januari ontving Park Lingezegen bestuurders uit de regio. Zij zagen een landschapspark in ontwikkeling. Ook onze burgemeester was aanwezig.

Tijdens een rondwandeling in de modder en klei vertelden enthousiaste projectleiders over de werkzaamheden die op dit moment in Park Lingezegen op het programma staan. Zo zijn de werkzaamheden op het kasteelterrein van deelgebied De Park in volle gang, en wordt de snelfietsroute van Arnhem naar Nijmegen al goed benut door omwonenden.

Bekijk meer foto’s in onze fotoviewer

 Er waren ruim 40 bestuurders aanwezig: Gelderse gedeputeerden, burgemeesters en wethouders van de gemeenten Arnhem, Nijmegen, Overbetuwe en Lingewaard en bestuurders van Staatsbosbeheer, Stadsregio Arnhem Nijmegen en Waterschap Rivierenland. Ook was de Commissaris van de Koning, de heer Cornielje, aanwezig. Evenals de nieuwe supervisor van het park, Sylvia Karres. Deze enorme opkomst toont hun grote betrokkenheid bij Park Lingezegen.

Kanaal 13 maakte vanaf minuut 4:29 een nieuwsitem van het bezoek 

Na het wisselen van de laarzen voor wat nettere schoenen, stapten de bestuurders in de bus voor een rondleiding door het gebied langs het nieuwe bos, de fietspaden en bruggen over de Linge en diverse andere werkzaamheden, naar het zuidelijkste puntje van Park Lingezegen. Hier werd de middag afgesloten in Huize Doornik.

Fotografie Projectbureau Park Lingezegen


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties