HUISDIER van de WEEK: Toffe Tara zoekt Tempel

In Dierentehuis Arnhem & omstreken zitten veel huisdieren op een nieuw ‘thuis’ te wachten. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Geef deze dieren een tweede kans! Wekelijks roept het Dierentehuis in samenwerking met Rheden Nieuws en Lingewaard Nieuws één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat de Stafford teef Tara.

Tara is een lichtbruine Stafford teef van ongeveer 7 jaar. Zij is als zwerver binnengekomen. Ze is wat afwachtend en voorzichtig maar als ze je kent is ze ontzettend enthousiast. Tara is dus op zoek naar een stabiele, rustige omgeving. Diernummer 19854

Kijk voor alle kenmerken op:


http://www.dierentehuisarnhem.dierenbescherming.nl/asieldieren/hond/8/69481
 

te82h8539t1bqj9ahggz5ryzm

Ja, ik heb Interesse!

Als u Tara een tweede kans wilt geven, meld u dan bij Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar info@dierentehuisarnhem.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl.

yy3qkprzg02xck19e4rbn3t85

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties