Nieuwjaarsreceptie en –toernooi Sportclub Bemmel

Op 5 januari hield Sportclub Bemmel zijn nieuwjaarsreceptie. Voorafgaand werd er – zoals het een voetbalclub betaamd – gevoetbald! De al bijna traditionele wedstrijd tussen het derde en vierde seniorenelftal, is anno 2014 uitgegroeid tot een heus nieuwjaarstoernooi tussen veel meer dan twee elftallen van senioren en bijna senioren. Het door Jasper Bergamin en vrienden georganiseerde toernooitje werd uiteindelijk gewonnen door Bemmel 3. Zij kregen uit handen van Jasper een heuse trofee! Laten we maar zeggen ‘thumb up’, maar dan net iets anders.

Tijdens de receptie nam natuurlijk de voorzitter het woord. Hij keek kort vooruit naar het nieuwe jaar, waarin het bestuur alle zeilen bij zal moeten zetten om de begroting sluitend te houden.

2

Extra uitdaging daarbij is het gegeven dat maar liefst vier bestuursleden hebben aangegeven rond de seizoenswisseling hun positie beschikbaar te stellen. Een ieder mag, nee moet meedenken in de zoektocht naar geschikte opvolgers voor de posities van voorzitter, penningmeester, accommodatie- verantwoordelijke en technische man voor de jeugd.

Klik op de eerste foto in de viewer voor het complete foto overzicht.

Daar staat tegenover dat bekend kan worden gemaakt dat de samenwerking met hoofdtrainer Ernst van Nispen met een jaar zal worden verlengd. Alle geledingen zijn tevreden over de invulling van zijn taak, waarbij hij zich niet alleen beperkt tot het eerste elftal, getuigen zijn regelmatige aanwezigheid op zaterdagen en een inspirerend verhaal tijdens een van de activiteiten van de sponsorcommissie.

Tenslotte was het de beurt aan de huldiging van de jubilarissen van 2014. Niet veel in aantal dit keer, maar wel in jaren lidmaatschap. Eerst was het de beurt aan Peter van Brakel en William Derksen, die beide veertig jaar lid zijn. Hun werd met enkele anekdotes uit en hulde voor hun clubhistorie, een erespeld opgestoken.

Al vijftig jaar lid van onze vereniging zijn Fred Huiskens en Ton Lintsen (de laatste al in 2013, maar toen verhinderd). Na mooie woorden over hun verdiensten voor de club in diverse hoedanigheden, kregen zij eveneens een mooie speld opgestoken. Naast de versierselen die zijn gemaakt door Leontien, dochter van het afgelopen jaar overleden erelid Geert van Huet, waren er natuurlijk ook bloemen.

Foto 1: Het bestuur met de jubilarissen

Sportclub Bemmel

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.