Prijzen voor De Kinkeltjes tijdens Lingewaards Dansgala

De dansgardes van CV De Geintrappers uit Bemmel “De Kinkeltjes”, deden afgelopen weekend mee aan hun zelf georganiseerde 12e editie Dansgala Lingewaard in Bemmel. Resultaat: 1x 1e plaats, 2x 2e plaats, 2x3e plaats en 1x 5e plaats! Jan Hooyman maakt ook leuke videobeelden van de optredens.

Tijdens het Dansgala Lingewaard in Bemmel hebben onze meiden maar weer eens bewezen wat ze kunnen. En alle inspanningen zijn niet onverdienstelijk gebleven want de prijzenkast kon na het dansgala worden bijgevuld met maar liefst 6 bekers!.

De dansgarde  Minioren behaalde op hun debuut; categorie Gardedans 9 t/m 11 jaar een zeer verdienstelijke 5e plek. Het plezier bij deze groep straalde er vanaf, vooral als je je bedenkt dat de jongste van deze groep 5 jaar is. De minioren wisten wel de 2e plaats te behalen tijdens de showdans met “Disney”.

cjte1xxotvojyi1yv7zg7yq09

Succes was er ook voor de junioren  met de 3de prijs voor hun optreden met de gardedans en een 2de prijs voor de showdance  met “Dance like sister act the movie. De Prinsengarde  sleepte een 1ste plek bij de gardedans uit het vuur. Ook wist de Prinsengarde een 3de  plaats te behalen bij de groepen freestyle 16 jaar en ouder. Een mooi resultaat waar De Geintrappers ontzettend trots op mogen zijn!   

zglx8avk1gejoxrhuyzxzq56a                                   

Wij willen alle dames (danseressen, trainsters en begeleidsters) die zich hebben ingezet voor dit prachtige resultaat dan ook oprecht van harte feliciteren!

Bekijk hier wat LIVE beelden van het dansgala.

Klaproosjes gardedans Dansgala Lingewaard 2014 door Jan Hooyman

Kiemkes showdans Dansgala Lingewaard 2014 door Jan Hooyman

Carnavalsvereniging De Geintrappers


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties