Sculpturen en schilderijen expositie in de Kijkruit Gendt

Foto:

Van 17 januari tot en met 28 februari 2014 exposeren, Mieke Geurtsen en Gerry Dahm samen in de Kijkruit in Gendt. Gerry met sculpturen en Mieke met schilderijen.

Na de verhuizing van Noord-Nederland naar Gelderland kwam Mieke in contact met een groepje enthousiaste hobbyschilders. Dat was voornamelijk aquarelleren. Op aanraden van de cursusleider is zij zich gaan verdiepen in de mogelijkheden en technieken van acrylverf. Ondersteund door meerdere cursussen, heeft zij zich vooral toegelegd op het schilderen van bloemen en mensfiguren. “Het leuke is dat mijn creaties op vele plekken in Nederland hangen, mede ook door de groeilatten die ik in opdracht schilder”.

De sculpturen van Gerry Dahm zijn ontstaan vanuit een creatieve achtergrond en vormgeving. De inspiratie komt voornamelijk uit natuurlijke bronnen en de mensen om haar heen. Door middel van de sculpturen wil zij dit tot uitdrukking laten komen. De basis van haar ontwerpen worden gevormd door gaas en draad. Daarna worden de ontwerpen bedekt met papydour (papier-maché) tot een sculptuur. De kleur van afwerking is voor al haar sculpturen een vaste herkenbare eigen kleur.   

Algehele informatie Werkgroep De Kijkruit: Anneke van Huystee,Dorpstraat 56, 6691AZ Gendt, tel:, 0481-421156 email: a.huystee@planet.nl.

Expositieadres (raammanifestatie): Dorpstraat 21b te Gendt

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties