Geslaagd buutgala van De Waskniepers

Zaterdag 11 januari vond bij De Klok Horeca Gendt het jaarlijkse buutgala plaats van carnavalsvereniging De Waskniepers. Het werd, zoals ieder jaar, weer een zeer geslaagde avond, waarbij de buutreedners met hun creaties het publiek veelvuldig aan het lachen brachten.

Er waren vijf gastverenigingen aanwezig en veel trouwe bezoekers van dit festijn, kortom de zaal zat helemaal vol. Het optreden van de prins van carnavalsvereniging De Flabinussen was een groot succes, met zijn liedjes had hij gauw de dansvloer vol.

De Knieperinnen waren een lust voor het oog om te zien en dansten de sterren van de hemel, met een prachtige gardedans en showdans. Ook de nieuwe solodanseres liet zich van haar beste kant zien. De muzikale omlijsting, evenals licht en geluid waren in handen van drive-in discotheek Soundwave.

Klik op de eerste foto in de fotoviewer boven voor meer foto’s

Halverwege de avond was er een optreden van ‘Het verplichte nummertje’’ de act die ook bij het Oordupkesfestival in Bemmel hoge ogen gooide. Traditiegetrouw werd natuurlijk ook dit jaar weer een publieksprijs uitgereikt. Deze keer ging de beker met een overtuigende meerderheid aan stemmen naar Jasper van Gerwen. Met zijn creatie ‘Max Laadvermogen’ had hij binnen ’n mum van tijd de hele zaal plat van het lachen. Als tweede, derde en vierde eindigden achtereenvolgens Christel van den Dungen, Ties van Lierop en Patrick van de Elzen.

Na beëindiging van het officiële programma was er natuurlijk nog tijd voor een feestje, waarna rond 01.00 uur de avond werd afgesloten. De vereniging kan met een tevreden gevoel terugkijken op deze prachtige avond en zich gaan voorbereiden op de dolle dagen in maart en het vierde Halfvastenbal op 29 maart.

Bekijk nog meer foto’s op de website van C.V. De Waskniepers.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.