HUISDIER van de WEEK: Kruidige Kater zoekt Kordate Kornuit

In Dierentehuis Arnhem & omstreken zitten veel huisdieren op een nieuw ‘thuis’ te wachten. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Geef deze dieren een tweede kans! Wekelijks roept het Dierentehuis in samenwerking met Rheden Nieuws één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat de kater Chanel.

Chanel is een kater van ongeveer 8 jaar. Hij heeft een naam van een diva en zo is hij ook. Hij weet wat hij wil en stelt zijn voorwaarden. Chanel is niet dol op drukte en heeft graag het huis voor zich alleen. Diernummer 19649.

Kijk voor alle kenmerken op:


http://www.dierentehuisarnhem.dierenbescherming.nl/asieldieren/kat/13/66518
 

jj0ctk9unuvmechnl66281bhl

Ja, ik heb Interesse!

Als u Chanel een tweede kans wilt geven, meld u dan bij Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar info@dierentehuisarnhem.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. 

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl

yy3qkprzg02xck19e4rbn3t85

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties