Eska huldigd Marije Peters vanwege 25 jarig lidmaatschap

Foto:

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van drumfanfare ESKA vierde Marije Peters als lid haar 25-jarig KNFM-jubileum. Marije is van jongs af aan lid van ESKA en de laatste jaren actief als jeugdcoördinator en als bestuurslid. Marije ontving een bos bloemen, een speciaal keramisch beeldje, een oorkonde en het zilveren KNFM-speldje. Leden en bestuur feliciteren haar van harte.

Verder werd er teruggekeken op het afgelopen jaar maar vooral naar het nieuwe jaar dat voor ons ligt. Er zijn inmiddels 7 leerlingen begonnen aan hun muziekopleiding bij ESKA en dit jaar worden de gelederen uitgebreid met een dwarsfluitsectie, waarvoor nog enkele opleidingsplaatsen beschikbaar zijn.

Binnenkort zal er een start gemaakt worden met de  “make-over” van de show. Dit belooft dus weer nieuws voor Aalbers-taptoe Bemmel. Het belooft een druk en mooi jaar te worden met tal van optredens in binnen- en buitenland.

ESKA is ook te vinden op FACEBOOK neem een kijkje en “like” deze pagina om op de hoogte te blijven van aanstaande optredens en het laatste nieuws. Leden en bestuur van drumfanfare ESKA wenst eenieder een muzikaal 2014.

2

(Marije Peters 25 jaar ESKA)

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.