Vrouwenmorgen in Bemmel

Foto:

Dat dit fantastische jaarlijks evenement voor uitsluitend vrouwen niet meer doorging, vonden een aantal dames een gemis voor de vrouwen van Bemmel en omgeving. Daarom zijn er een aantal dames opgestaan en is een nieuwe commissie in het leven hebben geroepen voor de organisatie van dit prachtige evenement. Joyce van Schaijk, Moniek Goossens en Petra Meijer zitten in de organisatie. Het ontbreken van zaalruimte is inmiddels geen enkel probleem meer. Na het overweldigende succes van de mannenmorgen is er maar één plaats waar dit evenement georganiseerd kan worden, café de Roskam/zaal de Meierij in Bemmel!

Op zondag 12 januari 2014 is het dan zover. Er wordt weer een grandioze vrouwenmorgen georganiseerd met een keur van locale en nationale artiesten. Natuurlijk blijft het een verrassing wie er gaat optreden, maar de organisatie verzekert u dat het programma zeer de moeite waard is.

De aanvang van deze spetterende ochtend is om 11.00 uur. De after party met live muziek is vanaf circa 14.00 uur en dan zijn uiteraard ook de heren welkom.

Er zijn maar 250 kaarten beschikbaar dus zorg wel dat je er snel bij bent. Deze zijn verkrijgbaar in café De Roskam

De kosten van de kaarten zijn € 30.00 inclusief 3 consumptiebonnen.

De resterende kaarten zijn daarna ook te verkrijgen bij Curves in Bemmel. 

Verder krijgen de dames een fantastisch programma te zien, wat en wie, dat blijft nog tot de 12 januari 2014 geheim. Dus dames reserveer alvast deze datum, u bent van harte welkom.

Commissie Vrouwenmorgen Bemmel

2013-10-0512-06-11


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties