Wethouder bezoekt Openbare Platformvergadering Doornenburg

Foto:

Platform Doornenburg wenst een ieder een “Heel Gelukkig, Gezond en Successvol jaar 2014” toe! Op  woensdag  8 januari om 20.00 uur  is  de  1 ste  Openbare Platformvergadering  in 2014. Deze wordt gehouden in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg! Het inloopspreekuur is van 20:00 tot 20:30 uur. 

We beginnen de vergadering met een openbaar spreekuur. Heeft u iets voor u of de buurt. Kom dan langs en wij kunnen bekijken wat we kunnen doen. 

Het jaar 2014 is een belangrijk jaar voor de Gemeente Lingewaard en daardoor ook  voor Doornenburg. Verkiezingen! Een goede gemeenteraad is belangrijk voor u en  voor ons!  Doornenburg: “Een dorp om niet te vergeten” !

Op deze vergadering  komt o.a. de woningbouw in relatie tot de toekomstige leefbaarheid van Doornenburg aan de orde. Wij vinden het belangrijk, dat er ook in Doornenburg gebouwd kan blijven worden. De wethouder komt het standpunt van het college nader toelichten. 

Omdat het hier zo fijn wonen is, zijn er tijdens de laatste maanden van 2013 weer een aantal  gezinnen met kinderen in Doornenburg komen wonen en bijgekomen. Dit vinden we, als platform en bewoners, fijn en ook belangrijk voor de toekomst van het dorp!

Indien u een agenda wilt hebben van de komende vergadering kunt u deze altijd  opvragen bij het secretariaat.

Extra leden gezocht

Wij zoeken nog extra leden voor het Platform. Hierbij gaat het vooral om onze werkgroep Leefbaarheid en de werkgroep Communicatie. Ook als u ons wilt helpen met de uitvoering van een bepaalde activiteit en verder niet. 

Het komende jaar zullen wij de banden met de verenigingen en de bedrijven aanhalen. Samenwerking levert meestal meer op voor iedereen! 

Wilt u een bericht doorgeven of lid worden of iets willen doen: “Zend dan een E-mail naar secretariaat@platformdoornenburg.nl, of bel 0610995095″. Natuurlijk kan dit  bericht ook in de Wensbus  (PF Doornenburg) gedaan worden.

Johan Tolkamp,

Secretaris  Platform Doornenburg.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties