Afsluiting Basiscursus Muziek Maak Je Zelf bij de Stedelijke in Huissen

Foto:

Op 15 januari vindt in Muziekgebouw Het Stedium aan de Muntstraat 10 in Huissen de afsluiting plaats van de basiscursus ‘Muziek Maak Je Zelf’, die de Stedelijke het afgelopen half jaar heeft gegeven. De cursus vond ook plaats in Het Stedium.

De kinderen zullen onder leiding van hun docente aan ouders en familie laten horen wat ze hebben geleerd en ze krijgen een diploma uitgereikt. Het harmonie-orkest zal een kort optreden verzorgen en de cursusdeelnemers krijgen de gelegenheid instrumenten uit te proberen waarop ze het liefst les zouden willen hebben. De afsluiting begint om 19.30 uur.

Nieuwe cursus

Medio februari gaat er weer een nieuwe cursus ‘Muziek Maak Je Zelf’ van start. De cursus is bedoeld voor leerlingen van groep 4 t/m 7. De cursus beoogt het plezier in zelf muziek maken te stimuleren en de leerlingen kennis te laten maken met de muziekinstrumenten die in een orkest voor komen. De kinderen leren muzieknoten lezen; op een blokfluit spelen en samen zingen.

Na de cursus kunnen de kinderen doorgaan met individuele lessen op een instrument bij een muziekdocent via de Stedelijke. Aanmelden voor de cursus is nu reeds mogelijk via onderstaand telefoonnummer.

Natuurlijk zijn ook leerlingen, die een instrument willen gaan bespelen, maar te oud zijn voor de cursus en muzikanten, die reeds een instrument bespelen, van harte welkom bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen. Opgave voor een opleiding in het leren bespelen van een instrument of het meespelen in het harmonie orkest of het slagwerk ensemble kan via onderstaand telefoonnummer.

Meer weten? Neem contact op via telefoonnummer 06-13865492 of kijk voor meer informatie op www.stedelijkemuziekhuissen.nl

Foto: Cor Neijenhuis


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties