Tweede Kamerlid Linda Voortman (GroenLinks) bezoekt het Repair Café in Huissen

Foto:

Linda Voortman is op zaterdag 11 januari uitgenodigd voor een werkbezoek door fracties van GroenLinks in de regio. ´s Middags is zij in Huissen. Linda heeft in de Tweede Kamer onder meer de portefeuille Sociale Zaken, Volksgezondheid en Welzijn. Door het land in te gaan en te praten met betrokkenen blijft zij op de hoogte van wat er leeft onder zorgverleners, zorgvragers, vrijwilligers en mantelzorgers.

Linda bezoekt in Huissen het Repair Café in Sancta Maria. Het Repair Café heeft haar belangstelling omdat het zorgt voor duurzaam (her)gebruik van materialen en tegelijkertijd mensen bij elkaar brengt. Vrijwilligers runnen dit initiatief. Linda zal niet alleen spreken met de vrijwilligers, maar ook een kort ‘spreekuur’ houden voor belangstellenden.

Linda is aanwezig tussen 13.30 en 14.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst vertelt zij iets over haar portefeuille en wordt mensen gevraagd welke zorgen zij hebben op gebied van zorg en welzijn en ook welke oplossingen mee kunnen helpen die zorgen te verlichten. Geïnteresseerden zijn welkom om mee te praten en vragen te stellen.

Dit bezoek is een vervolg op ‘De Grote Keukentafelshow‘ die op het initiatief van GroenLinks begin 2013 in Bemmel plaatsvond. Toen werden zorgen van deelnemers over de veranderingen in de zorg geuit en door een terugspeeltheatergroep verbeeld.

Linda Voortman bezoekt op 11 januari ook projecten en instellingen in Overbetuwe, Renkum en Arnhem. Het programma is te vinden op de websites van GroenLinks.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties