PvdA Lingewaard presenteert verkiezingsmanifest

Foto:

In dit verkiezingsmanifest pleit de PvdA voor een nieuw begin in de Lingewaardse politiek. Daarom is niet gekozen voor een verkiezingsprogramma vol plannen en beloften. Daar is de tijd ook niet naar. De ruimte zal de komende jaren beperkt zijn. Dat vraagt om een nieuwe manier van politiek bedrijven. De raad heeft daarin de centrale rol door op hoofdlijnen te werken en kaders te stellen. In plaats van alles dicht te willen timmeren gaat het erom vertrouwen te geven aan burgers en bedrijven, aan ambtenaren en bestuurders. Want vertrouwen is de basis onder samenwerking.

Natuurlijk is politiek ook strijd. Dat hoort erbij. Verschil van inzicht is goed, dan valt er iets te kiezen. Maar wanneer verschillen van inzicht verworden tot ruzie en wanneer onderling gedoe de plaats inneemt van constructieve discussie zijn we op de verkeerde weg. Een weg die bovendien de komende jaren door de financiële, economische en sociale uitdagingen waar we voor staan nog heillozer zal blijken dan voorheen. 

Daarom staan wij voor een nieuw begin in de Lingewaardse politiek. Dat is waarvoor we uw steun hard nodig hebben, tijdens de campagne, op 19 maart en daarna. Want dan begint het werk pas echt. Dus heeft u ideeën, ziet u kansen, heeft u twijfels of zorgen, bent u het met ons eens of oneens? Neem vooral contact op.

Denk mee. Doe mee. In aanloop naar de verkiezingen en in de jaren erop. Want: samen werkt!

Voor het volledige manifest: www.lingewaard.pvda.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties