Eerste editie Wandeltocht Lingezegen

Foto: Lingewaard Nieuws

REGIO – Op zondag 28 juni, tijdens de Dag van Park Lingezegen, vindt de eerste editie van Wandeltocht Lingezegen plaats. Een route van 5, 10 of 15 kilometer voert de wandelaar door het mooie deelgebied De Woerdt in Park Lingezegen, het landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen. Een ontspannen kennismaking met het park voor het hele gezin, een mooie tocht voor de geoefende wandelaar!

De Wandeltocht Lingezegen is onderdeel van de Dag van Park Lingezegen. Op deze dag kan iedereen kennismaken met de ondernemers van Park Lingezegen via workshops, proeverijen, demo’s en rondleidingen. Het thema van de Dag van Park Lingezegen 2015 is ‘Goed eten & drinken in Park Lingezegen’. De Wandeltocht Lingezegen brengt de wandelaar langs verschillende activiteiten van deze dag.

De wandeltocht vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur. Start- en finishpunt is Restaurant Sprok aan de Waaldijk 9 in Bemmel.

De organisatie vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom rijdt tussen station Nijmegen-Lent en restaurant Sprok van 10:00 tot 13:00 uur en 16:00 tot 18:00 uur een Zonnetrein om wandelaars te vervoeren. Op de fiets of te voet komen kan natuurlijk ook!

Meedoen? Inschrijven voor de Wandeltocht Lingezegen kan via www.parklingezegen.nl. Deelname is gratis.

Vrijwilligers gezocht

Tijdens de wandeltocht op 28 juni kan de organisatie ook nog vrijwilligers gebruiken. ” Heeft u interesse, bel of mail dan naar Stijn Visser, (088) 0109306; s.visser@parklingezegen.nl.

Reacties