Unieke dag voor mantelzorgers

Foto: Spectrum

LINGEWAARD – Bent u mantelzorger voor uw partner, ouder, kind of buur en zorgt u meer dan 8 uur per week? Wilt u deze dagelijkse zorg even doorbreken door in een ontspannen omgeving te zijn? Kom dan naar de speciale Waarderingsdag voor Mantelzorgers in Lingewaard en beleef deze dag met andere mantelzorgers.

Er is sprake van een afwisselend programma met ontspan- en verwenactiviteiten en de mogelijkheid tot het onderling uitwisselen van ervaringen!

Ferdinand van Hemmen, landschapshistoricus, geeft informatie over het gebied van de Klompenwaard in Doornenburg. Daarna is er de mogelijkheid tot een wandeling in het gebied, een rondleiding in het fort Pannerden of het bijwonen van een lezing door Ferdinand  van Hemmen. Rond 13.30 uur is er een gezamenlijke lunch.

Deze dag is een speciale editie rondom het 10 jarig bestaan. Met medewerking van diverse vrijwilligersorganisaties zoals IVN, Fort Pannerden en Stichting Lingewaard Natuurlijk.

Camping de Waay stelt tijdens deze dag de huifkar beschikbaar voor vervoer naar de Kop van Pannerden. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Lingewaard.

Datum: vrijdag 22 mei 2015

Tijd: 10.00 – 15.00 uur inloop vanaf 9.30 uur

Locatie: Startpunt Restaurant van Camping de Waay, Rijndijk 67a 6686 MC Doornenburg

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met Meldpunt SWL via 088- 255 2555.

 

Reacties