Het wordt echt lekker weer vandaag

Foto: Novum

Zonaanbidders kunnen hun lol op vandaag. Het wordt namelijk echt lekker weer vandaag. Op sommige plekken kan het zelfs 25 graden worden vandaag. De temperaturen zijn ideaal om te gaan BBQ’en of een terrasje te pakken.

Officiële warme dag

Gisteren hadden we al de officiële warme dag van het jaar. Het werd toen om half vijf ‘s middags 20 graden in De Bilt. In het zuiden lagen die temperaturen zelfs hoger.

Vandaag wordt het volgens Weeronline nog beter. Het wordt de warmste en zonnigste dag van de week met temperaturen die ‘helemaal de pan uit’ stijgen. Lokaal kan er rekening worden gehouden met de eerste zomerse dag.

De temperaturen liggen tussen de 15 en 25 graden. Het is onwaarschijnlijk dat er bewolking voorbij komt of regen valt. Rond het middaguur tikt de temperatuur in het zuidoosten de 20 graden al aan. In het noordwesten is het dan een graad of 13.

De temperaturen zullen vanmiddag op de Wadden oplopen tot 15 graden. Het wordt gemiddeld 18 graden langs de westkust en 22 in het midden van het land. In het zuidoosten wordt het 24 tot maximaal 25 graden.

Reacties