NS schrapt treinen vanwege sneeuwverwachting

Foto:

LANDELIJK – Morgen, zaterdag 27 december, rijdt de NS we met een aangepaste dienstregeling vanwege de verwachte sneeuw in een groot deel van het land. NS en ProRail hebben dit besloten op basis van de weersverwachting van onafhankelijke weerbureaus voor de komende 24 uur.

Wat betekent dit voor u?

Tijdens deze aangepaste dienstregeling rijden de treinen op veel trajecten in halfuurdiensten in plaats van kwartierdiensten. Het kan hierdoor drukker worden, uw reis kan langer duren en op sommige trajecten moet u extra overstappen.

Ga goed geïnformeerd op reis!

Ondanks de inzet van de aangepaste dienstregeling kunnen zich nog steeds verstoringen voordoen. De NS Reisplanner wordt in de avonduren bijgewerkt. Ns adviseert u om later vanavond of morgen kort voor vertrek uw reis te plannen op ns.nl, m.ns.nl of met de Reisplanner Xtra. Op ns.nl vindt u meer informatie over de aangepaste dienstregeling.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de NS klantenservice, via Twitter @ns_online, bereikbaar van 9:00 uur tot 23:00 uur, of stel uw vraag op het NS Serviceforum. U kunt ook telefonisch contact  opnemen op zaterdag 27 december van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 030-7515155.

Reacties