De Minkhof wenst u een gezond 2015!

Foto: De Minkhof

BEMMEL – De Minkhof wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2015. Op woensdag 3 september heeft De Minkhof in Bemmel haar deuren geopend voor senioren uit Lingewaard en omgeving. We kunnen terugkijken op een geweldige start mede dankzij geweldige vrijwilligers en enthousiaste deelnemers. De deelnemers aan de diverse activiteiten, die dit jaar zijn opgestart, hebben woensdag 17 december het jaar feestelijk afgesloten met een heerlijk kerstdiner.

Dankzij alle gulle giften van donateurs, fondsen en burgers heeft De Minkhof het grote dagverblijf, de timmerwerkplaats, de schuur, de stallen en de mooie groente-/kruiden en bloementuin gezellig en professioneel kunnen inrichten. Zelfs onze eerste stap naar duurzame energie is gerealiseerd met de montage van fase I, waarin de eerste 8 zonnepanelen zijn gemonteerd op het dak. Wij willen alle gulle gevers dan óók heel hartelijk bedanken.

Ook een apart woord van dank aan alle geweldige vrijwilligers is zeker op z’n plaats. Wij wensen U allen een gezond 2015.

Op woensdag 7 januari bent u weer wekelijks van harte welkom en vanaf februari openen we onze deuren voortaan ook wekelijks op vrijdag, wij hopen u dan ook weer te ontmoeten op De Minkhof aan de Molenwei 57 in Bemmel.

Voor meer informatie over De Minkhof, zie www.minkhof.nl. of volg ons via Facebook: www.facebook.com/DeMinkhof.

Reacties