Kerstconcert Volharding met het ‘Huusses Mins’ 

HUISSEN – Muziekvereniging Volharding uit  Huissen is een fraai Kerstconcert aan het instuderen, waarbij de kerstliederen gespeeld gaan worden tussen het voorlezen door van gedeelten van het kerstverhaal. Dit verhaal wordt door het ‘Huusses Mins’ voorgelezen in het dialect. De mooiste kerstliederen heeft enthousiaste dirigent Casper Braafhart op de lessenaar gezet, waaronder een aantal heel mooi klinkende eigen arrangementen van traditionele kerstliederen. Vandaag, 21 december, begint het concert om 11.00 uur in de Zandse kerk aan de Van Wijkstraat in Huissen. 

Trompettist

Professionele trompettist Frank Braafhart zal soleren bij een drietal liederen. Er kan volop genoten worden van zijn mooie trompetklanken onder begeleiding van de harmonie. 

Wilma Demon

Volharding heeft besloten om het kerstverhaal eens op een heel andere manier te presenteren en vond in Wilma Demon een uitstekende vertolkster voor dit verhaal in het Huissens dialect. Niemand kan dat duidelijker en beter dan zij en ook nog doorspekt met de nodige humor!

De entree voor het concert is € 5,-. In de pauze wordt een gratis kopje koffie aangeboden. 

Voor informatie over de vereniging kan men bellen naar 026-3253174. Men kan ook de website raadplegen: www.volhardinghuissen.nl

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.