Wievebal

HUISSEN – Onder het motto “Huussese wieve zien wereldwieve” wordt op zaterdag 10 januari in de Gouden Engel het 59e Wievebal gehouden. Alle vrouwen worden uitgenodigd gemaskerd naar het bal te komen waar zij met het balboekje in de hand het grote “rikraoie” onder de mannen kunnen laten beginnen.

Groot is de hilariteit als de man uiteindelijk toch om elf over elf bij het demasqué naast het verkeerde “wief” staat. Na het demasqué om 11 over 11 is er uitgebreid kans te swingen op de klanken van DJ Kinki Sminki.

Ook zal vanavond bekend worden gemaakt wie de nieuwe prinsessen zijn die onze prins Danny d’n Ütvlieger de komende drie jaren zullen begeleiden.

Alle dames zijn uitgenodigd om voor de start van het Wievebal om 20.00 uur te verzamelen bij café Het Moment. Hier kunnen we vast in de stemming komen onder het genot van een drankje. Om 21.00 uur zullen alle dames onder begeleiding van muziek en begeleid door onze hofmaarschalk George van Dort vertrekken naar De Gouden Engel.

Voorafgaand aan het Wievebal zijn de heren vanaf 20.11 welkom voor het voor hen georganiseerde voorprogramma in de Gouden Engel. Aansluitend aan het voorprogramma zullen de wieve hun opwachting maken. De heren zijn ook dit jaar weer verkleed welkom, maar niets moet! De dames staan centraal op deze avond.

De Kraonige Zwaone

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.