Top sluit 2014 af met Jan Rot bij het Kampvuur

BEMMEL – House of the Rising Sun! Donna donna donna! Blowin in the wind! We shall overcome! Wie heeft ze niet meegezongen, lekker met een deken omgeslagen bij een nachtelijk waddenstrand, een schoolkamp of voor de tent op het festivalterrein? Jan Rot is een meester in het hertalen van songs. Vandaag, 20 december, bij TOP.

Hij deed dat al geweldig met de Matthäuspassion en later in De zomerreis. Na de eerste veertig jaar van zijn leven te hebben vastgelegd in driehonderd eigen liedjes op plaat, duizend columns en drie autobiografische romans is Jan Rot sinds het nieuwe millennium vooral actief als ‘zanger en vertaler van meesterwerken’.


De liefde voor muziek en de drang jezelf steeds opnieuw uit te vinden, dat drijft Jan Rot.

Voor het programma  Kampvuur zocht hij een schat bij elkaar, van cowboy- en soldatenliedjes tot folkhits van Crosby, Stills, Nash & Young, Bob Dylan, Leonard Cohen en Paul Simon. Hij vertaalde ze op zijn eigen onnavolgbare wijze en brengt ze met gitaar, banjo en trekzak. Wij steken het kampvuur er denkbeeldig bij aan, want al zijn de teksten nieuw, als u mee wilt zingen, bent u van harte uitgenodigd.

Aanvang show  om 20.30 uur, Foyer open om 20.00 uur.

Kaarten à  € 15,00 bij Boekhandel Polman en Arends Optiek, of aan de kassa .

Reserveren via www.topbemmel.nl

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.