Theatershow ‘Back to the Country’ part four met Savannah, Dick van Altena & Cor Sanne

ANGEREN – De titel ‘Back to the Country’ verwijst naar de titel van een track op het album “Old Ways” van Neil Young. In deze show, in Dorpshuis Angeren Theater, wordt het publiek uitgenodigd een reis te maken “terug naar de country music”.

Tijdens deze reis zijn liedjes te horen die de harten hebben gestolen van miljoenen mensen over de gehele wereld.
Savannah, de meest populaire countryband van de Benelux vierde reeds haar 25-jarig bestaan. Dat betekent een kwart eeuw country op topniveau. Savannah excelleert op vocaal en instrumentaal gebied. Zowel akoestisch als elektrisch worden spetterende solo’s afgewisseld met intieme liedjes. In deze geheel vernieuwde editie van Back to the Country hoort u weer vele pareltjes uit de Amerikaanse muziekhistorie.
Ook de immens populaire singer-songwriter Dick van Altena, eveneens een graag geziene gast bij ons vaste publiek geeft zich helemaal in deze pure, goudeerlijke countryshow.Gastheer Cor Sanne zingt mee en is tevens de spreekstalmeester.
Promo Back to the Country

Op veler verzoek zullen deze ras-artiesten hun nieuwste show laten zien aan de ongetwijfeld vele bezoekers van de grote theaters in Nederland, maar het is ons gelukt om ze ook opnieuw in Dorpshuis Angeren ons podium te laten beklimmen.

De uitverkochte theatershows Somewhere Between (2009) en BTTC 2012, 2013 en 2014 waren in onze theaterzaal een daverend succes dus in dit muzikale vervolg hebben we weer alle vertrouwen!

Ook nu is er na afloop weer een afterparty met de artiesten in onze foyer waar uw verzoeknummers akoestisch ten gehore worden gebracht.

Toegangskaarten

Kaarten voor de avondvoorstelling op zaterdag 10 januari 2014 of de matineevoorstelling op zondagmiddag 11 januari zijn te koop aan de (buffet)kassa van Dorpshuis Angeren (026-3251186) of te reserveren via een email naar tickets@dorpshuisangeren.nl.

  • Zaterdag 10 januari 2015: aanvang: 20.30 uur (theatercafé open vanaf 18.00 uur)
  • Zondag 11 januari 2015: aanvang: 14.30 uur (theatercafé open vanaf 13.30 uur)

Entree: 15,00 in voorverkoop (incl. inkoopkoffie of thee)

Website voor meer info: www.dorpshuisangeren.nl

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.