Informatieavond ‘samen energie èn geld besparen?’

Energie besparen: iedereen kan het. Door de woning te isoleren (via de gevel, de vloer, het dak, het glas), energiezuinige installaties te kopen (HR-ketel), of door zelf energie op te wekken (zonnepanelen of zonneboiler). Stuk voor stuk maatregelen die elke woningeigenaar zich al best eens heeft voorgenomen te nemen. Maar waar het maar niet van komt.

Slim Lingewaard helpt

Slim Lingewaard helpt u dit voornemen waar te maken. Door een zo groot mogelijke groep buurtbewoners die maatregelen willen nemen te verzamelen en een ‘samen-inkopen-actie’ te organiseren. Want samen inkopen levert voordeel op: een maatregel niet in je eentje nemen maar met 25 buren kan zomaar 30% goedkoper zijn!

2x voordeel pakken

Naast de te behalen groepskorting is er nog een voordeel te behalen: de gemeente verstrekt maximaal € 750,- subsidie voor het isoleren van woningen die gebouwd zijn voor 1980. Twee overtuigende redenen dus om nu uw woning energiezuiniger te maken.

Van € 1.300,- naar € 250,-

Kost het isoleren van de vloer (35m2) normaal gesproken ca. € 1.300,-, als u meedoet met het burenproject en gebruik maakt van de gemeentelijke subsidie kunnen de kosten dalen naar € 250,-. 

Mis deze kans niet .. kom naar de informatieavond op 11 februari

Deze avond is aanvankelijk bedoeld voor bewoners van Bemmel Centrum, maar ook bewoners van andere wijken zijn welkom! Is uw interesse gewekt? Wilt u zelf maatregelen nemen? Of wilt u meehelpen het project in uw straat bekend te maken?
Kom dan om 19.30 uur naar de Tabaksschuur, Klinkelenburglaan 6a in Bemmel. Graag aanmelden via wijkplatform@bemmelcentrum.nl.

Deze avond wordt ondersteund door de gemeente Lingewaard en mede georganiseerd door Lingewaard Energie en platform Bemmel Centrum.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties