Open dag Over Betuwe College Huissen

Foto:

Op woensdag 29 januari en op zaterdag 1 februari 2014 organiseren alle scholen van het Over Betuwe College weer een open dag. Bezoekers kunnen op deze dagen informatie krijgen over alle aspecten van het onderwijs. Tijdens deze open dagen kunnen leerlingen aangemeld worden. Daarnaast is er op de ‘Inschrijfavond ’op woensdag 26 maart van 19:00 tot 20:30 uur nogmaals de gelegenheid om leerlingen in te schrijven.

OBC Huissen opent vandaag haar deuren van 10:00 tot 13:00 uur.

Er zijn allerlei activiteiten georganiseerd om kennis te maken met deze dynamische vmbo-school.

Bij OBC Huissen staat goede begeleiding centraal. Dus uitdagen waar het kan en begeleiden waar het moet. In de onderbouw kunnen leerlingen kiezen voor een Sportklas, die inmiddels al een aantal jaren met succes draait. In de bovenbouw studeren leerlingen af in de richtingen Metaal of Bouw, Wonen & Interieur (BWI), Sport, Veiligheid en Dienstverlening (SVD) of Zorg & Welzijn. Dankzij een goed samenwerkingsverband met ROC A12 is het voor de leerlingen in Huissen mogelijk om op MBO-niveau een beroepsopleiding Metaal af te ronden. Daarnaast werkt OBC Huissen samen met Praktijkschool Pro College Bemmel. Hierdoor is er een onderwijsvoorziening ontstaan voor eerstejaarsleerlingen in een veilige leeromgeving met extra zorg. 

Een andere mooie manier om met OBC Huissen kennis te maken zijn de minilessen. Leerlingen en ouders kunnen zich nog aanmelden voor de minilessen van 12 februari (start 13.00 uur). Meer informatie over de aanmelding is terug te vinden op de website van deze school.

Voor meer informatie over de open dagen kan men terecht op www.sgomb.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties