Repair Café Gendt 

Vandaag vindt weer het maandelijkse Repair Café plaats bij het Participatiepunt in Gendt. Iedereen in Gendt  kan er terecht met zijn kapotte spulletjes voor reparaties van kleine elektrische apparaten, kleding en bijvoorbeeld lijmklusjes.

Heeft u thuis nog een leuke lamp waarvan het snoer kapot is, een klok die niet meer tikt, een broodrooster die de sneetjes brood niet meer bruin bakt of een stoel waarvan de stoelpoten los zitten? Deskundige reparatievrijwilligers gaan samen met u zoveel mogelijk spullen proberen te maken en te redden van de afvalberg. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat apparaten weer gemaakt worden.

Gereedschap en reparatiemateriaal is mogelijk aanwezig, maar mocht bijvoorbeeld een nieuwe rits nodig zijn voor uw kapotte broek, dan moet u die zelf vooraf kopen en meenemen.

Leuke ontmoetingsplek!

Heeft u niets te repareren, maar wilt u eens een kijkje nemen. Dan bent u van harte welkom voor een gezellig praatje. In het Repair Café gaat het namelijk niet alleen om het repareren van spullen, het biedt ook een leuk ontmoetingsmoment.

U bent van 10:00 – 12:30 uur van harte welkom bij het Repair Café in het Hof van Breunissen te Gendt. 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties