CV de Geintrappers 4 x 11 jaar

Het is een goed gebruik dat bij het vieren van een jubileum ook sprake is van een receptie voor (oud-) leden en andere belangstellenden. Dat geldt uiteraard ook voor carnavalsvereniging ‘De Geintrappers’ die dit jaar  44 jaar bestaat.

Zo’n receptie is een mooie gelegenheden voor het ontmoeten van oude bekenden, voor het ophalen van herinneringen en voor het delen van (in meer of mindere mate aangedikte) anekdotes.

De receptie in het kader van het 44-jarig bestaan vindt in De Roskam te Bemmel plaats. Deze locatie is sinds november 2012 de nieuwe feestlocatie voor C.V. ‘De Geintrappers’. Beter bekent als “ONS NEIE HUUS”.

De aanvang van de receptie is gepland om 14.00 uur. Gestart wordt met een proost op het jubileum met de Leden van de Raad van Elf, het bestuur, Prins Menno, prinses Petra en de prinsesjes Anouk, Britte en uiteraard alle aanwezige leden en genodigde gasten. Aan de vooravond van deze receptie krijgen alle leden van CV De Geintrappers een feestavond aangeboden die zijn weerga niet kent

Adressen oud leden

Inmiddels heeft de vereniging  van een aantal potentiële oud prinsen de adressen weten te bemachtigen. Zij hebben kort geleden een uitnodiging ontvangen.
Als u het idee hebt dat er mensen zijn die wel willen komen, maar waarvan de vereniging wellicht door verhuizingen geen adressen heeft, kunt u dit kenbaar maken aan jubileumcommissielid Frank Hoekjan (frankhoekjan@hotmail.com). De jubileumcommissie zorgt er dan voor dat deze belangstellenden alsnog een uitnodiging ontvangen. 

Memorabilia

Mocht u in het bezit zijn van oude foto’s of andere memorabilia die u eventueel in bruikleen wilt geven, dan wordt u verzocht eveneens genoemde persoon benaderen.

Gezien de verdere organisatie van deze receptie is het van belang dat uw aanmeldingen, dan wel uw foto’s e.d. vóór 31 januari a.s. in het bezit zijn van Frank Hoekjan.

Locatie

De Roskam, Dorpstraat 95, Bemmel

brede-banner-tekst-2013

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties